Πλήρης Ασφαλιστική Κάλυψη σε Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Νοικιάστε νωρίς το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας στις διακοπές, αλλά και στα επαγγελματικά σας ταξίδια και επωφεληθείτε τις ανταγωνιστικότερες τιμές τις αγοράς με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. Έχετε τη δυνατότητα για ενοικιάσεις αυτοκινήτων online 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα που προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε πολύ οικονομικές τιμές.

Κατά την ενοικίαση αυτοκινήτου πρέπει να προσέξετε να συμπληρωθούν όλα τα στοιχεία σας αλλά και τα είδη της ασφάλειας που επιλέξατε στο ενοικιαστήριο. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας, το διαβατήριο ή την ταυτότητα, την πιστωτική σας κάρτα και την άδεια οδήγησης. Κάτοχοι άδειας οδήγησης εκτός ΕΕ πρέπει επίσης να έχουν μαζί τη διεθνή άδεια οδήγησης. Ελέγξτε το ντεπόζιτο και βεβαιωθείτε ότι επιστρέφετε με ίση ποσότητα καυσίμου στο γραφείο ενοικιάσεων αυτοκίνητου. Επίσης να σημειωθούν όλες οι υπάρχουσες ζημιές για να αποφύγετε άδικες έξτρα χρεώσεις. Η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε Μικτή Ασφάλεια που θα σας καλύπτει από όλες τις πιθανές ζημιές.

Full Μικτή Ασφάλεια Ενοικιαζόμενου Αυτοκινήτου και Πλήρη Ασφαλιστική Κάλυψη σε Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Προσοχή κατά τη σύνταξη του ασφαλιστικού συμβολαίου την ώρα της ενοικίασης του αυτοκινήτου σας να διαβάσετε αναλυτικά την ασφαλιστική κάλυψη που σας προσφέρεται. Σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνεται τα σύμβολα ή τα κουτάκια που συμπληρώνει ο αντιπρόσωπος της εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτου, ζητήστε να σας εξηγήσει αναλυτικά τι σημαίνουν. Ζητήστε να μάθετε αναλυτικά το είδος της ασφάλειας που περιλαμβάνει το πακέτο που επιλέξατε και το ποσό της απαλλαγής σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος. Το ποσό απαλλαγής είναι το ποσό που πληρώνεται εσείς αν συμβεί οποιαδήποτε ατύχημα και πάνω από το οποίο εσείς δεν έχετε καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.